Ένα φανταστικό ανοιξιάτικο πιάτο, μια σαλάτα που ολοκληρώνεται στο ταψί, όλο γεύση, χρώματα και αρώματα. Με πατατούλες, φρέσκα κουκιά, ντοματίνια και αυγά με κρόκο μελάτο που ρέει.
Το πληθωρικό κορφιάτικο παστίτσιο με τη χαρακτηριστική γλυκιά γεύση είναι από τις πιο ξεχωριστές συνταγές του νησιού, κληρονομιά από τα χρόνια της ενετοκρατίας. Με ζυμαρικά και πολλά διαφορετικά κρέατα τυλιγμένα σε ζύμη, είναι ένα αρχοντικό πιάτο για ιδιαίτερες περιστάσεις.