Ένα σουφλέ με άρωμα ελληνικό από τη Νένα Ισμυρνόγλου. Το νούμπουλο Κέρκυρας και το αλοιφώδες ανεβατό της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας χαρίζουν εξαιρετική νοστιμιά.
Αυτά τα τραγανά, «ψιχουλιαστά» απ’ έξω πάνκεϊκ με μήλο, που μοσχοβολάνε κανέλα, σου φτιάχνουν τη μέρα. Είναι θαύμα με λίγη ζάχαρη άχνη, μέλι, βούτυρο ή φρούτα.
Μετά τις ατασθαλίες του Σαββατοκύριακου έχουμε όρεξη για κάτι απλό, όπως μια φασολάδα. Τη συνδυάζουμε με ψωμί απαραιτήτως και αν θέλουμε προσθέτουμε παστουρμά και λάχανο τουρσί.