ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  

Γλυκά απο το περιοδικό

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΜΕΧΡΙ 4 ΥΛΙΚΑ

Ζελέ με γιαούρτι και ανανά

Ζελέ με γιαούρτι και ανανά

Δεν υπάρχει πιο εύκολο από αυτό το γλυκό, που με μερικές απλές κινήσεις και μια στάση στο ψυγείο είναι έτοιμο, ανάλαφρο και δροσερό.

ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Νηστίσιμο κέικ με κακάο, χωρίς μίξερ

Νηστίσιμο κέικ με κακάο, χωρίς μίξερ

Και νηστίσιμο είναι και δεν χρειάζεται μίξερ! Αυτό το κέικ με κακάο συνοδεύει τέλεια το πρωινό μας ρόφημα και είναι ωραίο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

ΚΛΑΣΙΚΑ+ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Cheesecake λεμόνι, με γιαούρτι

Cheesecake λεμόνι, με γιαούρτι

Γλυκό με απίθανα δροσερή αίσθηση κει την πλούσια σε γεύση κρέμα να ισορροπεί τέλεια με το άρωμα και την αψάδα του λεμονιού.
Ανάποδο κέικ ανανά

Ανάποδο κέικ ανανά

Εντυπωσιακό για να το σερβίρουμε ολόκληρο, αυτό το ανάποδο κέικ ανανά κλείνει το μάτι στο καλοκαίρι.

ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΩΝ

Basque Burnt Cheesecake

Basque Burnt Cheesecake

Τη συνταγή μάς έδωσε η Ίριδα-Ανάφη Ιγνατίου, η οποία σπουδάζει ζαχαροπλαστική. Είναι μια συνταγή που έχει βρει σε ξένο περιοδικό αλλά έχει προσαρμόσει στα γούστα της. «Είναι κρεμώδες και πιο βελούδινο από το κλασικό τσίζκεϊκ», σημειώνει, «με μια σκούρα, καφετί επιφάνεια. Στους επαγγελματικούς φούρνους κανονικά παίρνει εντελώς μαύρο χρώμα, αλλά στο σπίτι δεν είναι εύκολο να το πετύχουμε αυτό χωρίς να το κάψουμε». Επίσης, μας προτείνει να το σερβίρουμε με φρέσκα μύρτιλα, αν βρούμε. «Είναι ένα γλυκό ιδανικό για τον απογευματινό καφέ», μας λέει.

Αφιερώματα