ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  

Γλυκά απο το περιοδικό

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Μπισκότα με κορνφλέικς

Μπισκότα με κορνφλέικς

Για ένα απολαυστικό τσιμπολόγημα! Τα παιδιά θα ξετρελαθούν ακόμη περισσότερο. Σερβίρετε τα μπισκότα με κορνφλέικς με ένα φλιτζάνι γάλα.
Λουκουμάδες παραλίας με κανελοζάχαρη

Λουκουμάδες παραλίας με κανελοζάχαρη

Αφράτοι και λαχταριστοί, αυτοί οι λουκουμάδες είναι το ιδανικό σνακ για την παραλία. Αλλά, μεταξύ μας, και στο σπίτι μια χαρά τρώγονται!

ΜΕΧΡΙ 4 ΥΛΙΚΑ

Μπιανκέτι: αμυγδαλωτά με κερκυραϊκά μανταρίνια

Μπιανκέτι: αμυγδαλωτά με κερκυραϊκά μανταρίνια

Όλη η μνήμη του τόπου περικλείεται σε αυτές τις μικρές μπουκιές με την απύθμενη ένταση, καθώς αμύγδαλα και μανταρίνια είναι από τα πιο σπουδαία δώρα της κερκυραϊκής πλούσιας φύσης.
Μαρμελάδα φρούτα του δάσους

Μαρμελάδα φρούτα του δάσους

Με τα ξινούτσικα φρούτα του δάσους φτιάχνουμε μια μαρμελάδα εύκολη που θα απογειώσει τα πρωινά μας.

ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Μπράουνι με επικάλυψη με ρούμι

Μπράουνι με επικάλυψη με ρούμι

Να πώς μεταμορφώνουμε ένα απλό μπράουνι σε γιορτινό γλυκό! Του προσθέτουμε μια επικάλυψη με ρούμι και κακάο για μια αιχμηρή αρωματική νότα.

ΚΛΑΣΙΚΑ+ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Μπισκότα καρότου με φασόλια, πορτοκάλι, τζίντζερ και κομματάκια σοκολάτας (gluten free)

Μπισκότα καρότου με φασόλια, πορτοκάλι, τζίντζερ και κομματάκια σοκολάτας (gluten free)

Μπισκότα με φασόλια; Και όμως! Τα όσπρια δίνουν σώμα σε αυτό το πρωτότυπο gluten free γλυκάκι. Η γεύση τους ωστόσο δεν είναι διακριτή καθώς επικρατούν εκείνες του πορτοκαλιού, του τζίντζερ και της σοκολάτας.

ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΩΝ

Basque Burnt Cheesecake

Basque Burnt Cheesecake

Τη συνταγή μάς έδωσε η Ίριδα-Ανάφη Ιγνατίου, η οποία σπουδάζει ζαχαροπλαστική. Είναι μια συνταγή που έχει βρει σε ξένο περιοδικό αλλά έχει προσαρμόσει στα γούστα της. «Είναι κρεμώδες και πιο βελούδινο από το κλασικό τσίζκεϊκ», σημειώνει, «με μια σκούρα, καφετί επιφάνεια. Στους επαγγελματικούς φούρνους κανονικά παίρνει εντελώς μαύρο χρώμα, αλλά στο σπίτι δεν είναι εύκολο να το πετύχουμε αυτό χωρίς να το κάψουμε». Επίσης, μας προτείνει να το σερβίρουμε με φρέσκα μύρτιλα, αν βρούμε. «Είναι ένα γλυκό ιδανικό για τον απογευματινό καφέ», μας λέει.

Αφιερώματα