Το φαγητό είναι πάντα πιο νόστιμο όταν το απολαμβάνουμε με παρέα, αλλά και όταν στις πρώτες ύλες περιλαμβάνονται προιόντα του τόπου μας, όπως για παράδειγμα τα βραβευμένα παραδοσιακά Κυπριακά γαλακτοκομικά προιόντα «ΤΟ ΑΝΩΫΡΚΑΤΙΚΟ», απο Αγρόκτημα Σταλιές.
Εκτός από το φωτεινό χρώμα του και την ωραία αισθητική που πάντα συνοδεύει τις εικόνες όπου πρωταγωνιστεί, αναμφισβήτητα το λεμόνι είναι αυτό που προσθέτει γεύση στη ζωή μας όσο κανένα άλλο υλικό.
Η πανακότα, που εδώ την φτιάχνουμε με γιαούρτι και φράουλες, είναι το πιο εύκολο και δροσερό γλυκό, με απολαυστική γαλατένια επίγευση. Και κλείνει τέλεια το γεύμα ή το δείπνο.
Το πόσο ταιριάζει η σοκολάτα με το πορτοκάλι είναι γνωστό. Σε αυτή την πανεύκολη συνταγή για αρωματικά ταρτάκια, ο συνδυασμός αυτός είναι στα καλύτερά του!