Η πάστα ταψιού έκανε μεγάλο ντόρο πριν από χρόνια στο διαδίκτυο. Είναι μια συνταγή με μαλακό σοκολατένιο κέικ-παντεσπάνι, κρέμα ζαχαροπλαστικής και γκανάς σοκολάτας για επικάλυψη.
Και τι δεν περιέχει τούτη η φρουτοσαλάτα! Από ακτινίδια, μπανάνα, ανανά, βερίκοκα, μάνγκο και ακτινίδια, μέχρι πορτοκαλοχυμό, λικέρ, μέλι, τραγανά αμύγδαλα. Δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο επιδόρπιο!
Μια παλιάς σχολής κρέμα καραμελέ φούρνου, μόνο που αυτή είναι σοκολατένια κι έχει και καφέ! Ετοιμάζεται εύκολα και θα κλείσει με τον καλύτερο –και εντυπωσιακότερο– τρόπο το γιορτινό ή το κυριακάτικο γεύμα.