Όταν το κρύο γίνεται πιο έντονο, λίγα πράγματα είναι τόσο παρήγορα όσο ένα πιάτο αχνιστής κοτόσουπας. Εδώ τη φτιάχνουμε με φρέσκα λαχανικά, αρωματικό ζωμό και τρυφερά κομμάτια κοτόπουλου.
Μια βελούδινη σούπα με άγρια μανιτάρια, πλούσια και αρωματική, ιδανική για τις κρύες μέρες. Τα μανιτάρια δίνουν βαθιά γεύση και νσστιμιά σε αυτό το θρεπτικό και χορταστικό πιάτο.
Σε διάφορες περιοχές της Γαλλίας συνηθίζεται αυτό το πιάτο, ιδίως όμως κοντά στη Dijon. Το κουνέλι αλείφεται με μουστάρδα και ψήνεται στον φούρνο. Τα ζουμιά του, μαζί με επιπλέον μουστάρδα και κρεμ φρες, γίνονται μια πολύ νόστιμη σάλτσα.
Γλώσσα, μπακαλιάρος, καπόνι, σφυρίδα, συναγρίδα είναι μερικά μόνο από τα ψάρια που μπορούμε να δοκιμάσουμε σε αυτή τη συνταγή. Η μαραθόριζα και το πορτοκάλι θα κάνουν το ψάρι να μοσχοβολάει.