Τίποτα δεν πάει χαμένο! Στην Ιταλία έχουν πολλά γλυκά στα οποία αξιοποιούν το ψωμί που έχει αρχίσει να μπαγιατεύει και το χρησιμοποιούν αντί για αλεύρι. Ένα από τα πιο λιχούδικα, η torta di pane al cioccolato e nocciole!
Μια εξαιρετική συνταγή για vegan lava cakes. Είναι μικρά σοκολατένια γλυκά, σαν κέικ αλλά με υγρή καρδιά από σοκολάτα που λιώνει στο στόμα. Και με μηδέν ζωικά προϊόντα!
Όπως και να το πεις, είναι το γλυκό που έφτιαχναν οι μαμάδες μας σε πλήθος παραλλαγών. Εδώ μια εκδοχή με καρύδα, η οποία με τη σοκολάτα είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια.
Και νηστίσιμο είναι και δεν χρειάζεται μίξερ! Αυτό το κέικ με κακάο συνοδεύει τέλεια το πρωινό μας ρόφημα και είναι ωραίο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.