Το πώς πηγαίνει ο καφές με το λικέρ πικραμύγδαλο δεν λέγεται! Σερβίρουμε τη γρανίτα στο τέλος ενός πλούσιου γεύματος ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χρειαζόμαστε κάτι αναζωογονητικό.
Με τζιν και με βότκα φτιάχνεται το Vesper Martini που πήρε το όνομά του από τον φανταστικό διπλό πράκτορα Vesper Lynd στο βιβλίο Casino Royale του Ian Fleming. Το απολαμβάνουμε σερβιρισμένο καθωσπρέπει, «stirred, not shaken».
Το Cobbler, όπως το φτιάχνουν στο βραβευμένο Line, με λικέρ μαστίχας. Είναι ένα έξοχο, ισορροπημένο κοκτέιλ, με γλυκόξινη γεύση και ανεπαίσθητες τανίνες στην επίγευση.