Το ότι συνοδεύουν τέλεια τον καφέ είναι γνωστό. Ο σεφ όμως προτείνει να τους σερβίρουμε και στο γιορτινό τραπέζι μετά το γεύμα, με τη συνοδεία ενός γλυκού κρασιού ή ενός ντιζεστίβ.
Με ώριμα σύκα, ζάχαρη και χυμό λεμονιού φτιάχνουμε μια απλή και νόστιμη μαρμελάδα ιδανική για το πρωινό, για τα γλυκά μας, αλλά και για να συνοδεύσουμε τυριά.
Μια πανεύκολη συνταγή για αγαπημένο σπιτικό παρφέ κρέμα. Το φτιάχνουμε με ζαχαρούχο γάλα και αντί για φρουί γκλασέ αξιοποιούμε ό,τι γλυκά κουταλιού έχουμε στο σπίτι.