Η Lidl Κύπρου, ο Γαστρονόμος και η σεφ Μαριλένα Ιωαννίδου παρουσιάζουν έναν οδηγό βιωσιμότητας στην κουζίνα, για το πιο δροσιστικό και χυμώδες φρούτο του καλοκαιριού, το οποίο μπορεί να έχει παρουσία στο τραπέζι με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
Η Lidl Κύπρου, ο Γαστρονόμος και η σεφ Μαριλένα Ιωαννίδου παρουσιάζουν έναν οδηγό βιωσιμότητας στην κουζίνα, για ένα λαχανικό το οποίο με διάφορους τρόπους και ποικίλες παρασκευές νοστιμίζει και γλυκαίνει ακόμα περισσότερο την ελληνική και την κυπριακή κουζίνα.
Η Lidl Κύπρου, ο Γαστρονόμος και η σεφ Μαριλένα Ιωαννίδου παρουσιάζουν έναν οδηγό βιωσιμότητας στην κουζίνα, για το πώς αξιοποιούμε στο έπακρο το υπέροχο αυτό καλοκαιρινό φρούτο που όλοι αγαπάμε!
Η Lidl Κύπρου, ο Γαστρονόμος και η σεφ Μαριλένα Ιωαννίδου παρουσιάζουν έναν οδηγό βιωσιμότητας στην κουζίνα, για το πιο δροσιστικό και χυμώδες φρούτο του καλοκαιριού, το οποίο μπορεί να έχει παρουσία στο τραπέζι με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
Η Lidl Κύπρου, ο Γαστρονόμος και η σεφ Μαριλένα Ιωαννίδου παρουσιάζουν έναν οδηγό βιωσιμότητας στην κουζίνα, για ένα λαχανικό το οποίο με διάφορους τρόπους και ποικίλες παρασκευές νοστιμίζει και γλυκαίνει ακόμα περισσότερο την ελληνική και την κυπριακή κουζίνα.
Η Lidl Κύπρου, ο Γαστρονόμος και η σεφ Μαριλένα Ιωαννίδου παρουσιάζουν έναν οδηγό βιωσιμότητας στην κουζίνα, για το πώς αξιοποιούμε στο έπακρο το υπέροχο αυτό καλοκαιρινό φρούτο που όλοι αγαπάμε!