ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  

ΒΡΑΒΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΚΥΠΡΟΣ

Τιμητικό Βραβείο - Χριστόφορος Πέσκιας

Τιμητικό Βραβείο - Χριστόφορος Πέσκιας

Ο Χριστόφορος Πέσκιας θεωρείται ένας από τους σεφ που δημιούργησαν τη νέα ελληνική κουζίνα και ο πρώτος που χρησιμοποίησε κυπριακά προϊόντα στα πιάτα του, κάνοντας γνωστά στην Ελλάδα το κολοκάσι και τον κόλιανδρο.

ΕΛΛΑΔΑ

249 χρόνια μυλωνάδες

249 χρόνια μυλωνάδες

Διακόσια και πλέον χρόνια συνεχούς λειτουργίας υπό την ίδια οικογένεια, η πρώτη θέση στην ελληνική αγορά, οι συνεχείς επενδύσεις της σε τεχνολογία και ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι κάποια από τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία Μύλοι Λούλη τόσο ξεχωριστή.

Αφιερώματα