Αμύγδαλα, τζίντζερ και κανέλα στη ζύμη, βανίλια και ρούμι στη φραουλένια γέμιση. Μια τάρτα όλο άρωμα έχουμε εδώ, σκεπασμένη με ζυμαρένιες λωρίδες σαν πάστα φλώρα, που μπορούμε να σερβίρουμε αν θέλουμε με παγωτό.
Από τα πιο ωραία κεράσματα, τα «μικρά φουρνιστά» (αυτό σημαίνει στα γαλλικά το όνομά τους) βουτήματα με τη γέμιση μαρμελάδας βερίκοκο, είναι η τέλεια συνοδεία για τον καφέ ή το τσάι.
Μπισκότα με φασόλια; Και όμως! Τα όσπρια δίνουν σώμα σε αυτό το πρωτότυπο gluten free γλυκάκι. Η γεύση τους ωστόσο δεν είναι διακριτή καθώς επικρατούν εκείνες του πορτοκαλιού, του τζίντζερ και της σοκολάτας.