Δεν πετάμε τίποτα! Τον κιμά, το κοτόπουλο ή το μπριάμ που μας περίσσεψε το κλείνουμε σε έτοιμη ζύμη για πεϊνιρλί, παρέα με κίτρινο τυρί ή φέτα, το ψήνουμε και έχουμε ένα τέλειο σνακ ή βραδινό.
Καλή κι η καντίνα αλλά το πιο ωραίο «βρώμικο» το κάνουμε στο σπίτι. Με ψωμάκια για χοτ ντογκ, λουκάνικα Φραγκφούρτης, καραμελωμένα κρεμμύδια, πίκλες και μια ωραία μουστάρδα.
Είναι… θεσμός για τους Άγγλους τα fish and chips. Και τι να μην σου αρέσει άλλωστε σε ένα τηγανητό ψάρι με τραγανή κρούστα, σερβιρισμένο με τηγανητές πατάτες; Ιδίως αν είναι φτιαγμένο στο σπίτι, με ωραία υλικά.