Προτιμάμε χωριάτικη μπαγκέτα που δένει τέλεια με τα εκλεκτά υλικά αυτού του σάντουιτς: με τη μοναδική μορταδέλα με φυστίκια και τη φέτα που αγαπάμε.
Υλικά
μισή μεγάλη μπαγκέτα (προτιμότερο «χωριάτικη»)
150 γρ. φέτα
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
120 γρ. (περίπου 4-5 φέτες) μορταδέλα με φιστίκια Αιγίνης
Διαδικασία
Για να φτιάξουμε την μπαγκέτα με μορταδέλα με φυστίκια Αιγίνης, φέτα και πρασινάδες: ανοίγουμε τη μισή από μια μεγάλη μπαγκέτα και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό της.
Χτυπάμε στο μούλτι τη φέτα με το ελαιόλαδο και το γιαούρτι μέχρι να γίνει κρέμα και αλείφουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας και από τις 2 μεριές με μια πλούσια στρώση.
Απλώνουμε ομοιόμορφα τις φέτες μορταδέλας, βάζουμε χοντροκομμένες και ελαφρώς λαδωμένες και αλατοπιπερωμένες ανάμεικτες πρασινάδες και κλείνουμε το σάντουιτς.