Αναλόγως διάθεσης και περίστασης απολαβάνουμε γαρίδες σουβλάκι, crumble με σολομό, λαβράκι ή τσιπούρα φιλέτο. Κάθε μέρα έχουμε μια διαφορετική αφορμή για επίσκεψη στις ψαραγορές BLUE ISLAND
Αναλόγως διάθεσης και περίστασης απολαβάνουμε γαρίδες σουβλάκι, crumble με σολομό, λαβράκι ή τσιπούρα φιλέτο. Κάθε μέρα έχουμε μια διαφορετική αφορμή για επίσκεψη στις ψαραγορές BLUE ISLAND
Ένα ψητό με φρέσκια δάφνη, όπως το έφτιαχναν στην κατεχόμενη Λάπηθο. Και για γλυκό, παντρεύουμε το κυπριακό σάμαλι με τη σαρλότα, σε έναν συνδυασμό ακαταμάχητο.
Καλή κι η καντίνα αλλά το πιο ωραίο «βρώμικο» το κάνουμε στο σπίτι. Με ψωμάκια για χοτ ντογκ, λουκάνικα Φραγκφούρτης, καραμελωμένα κρεμμύδια, πίκλες και μια ωραία μουστάρδα.