Μια βελούδινη σούπα με άγρια μανιτάρια, πλούσια και αρωματική, ιδανική για τις κρύες μέρες. Τα μανιτάρια δίνουν βαθιά γεύση και νσστιμιά σε αυτό το θρεπτικό και χορταστικό πιάτο.
Σε διάφορες περιοχές της Γαλλίας συνηθίζεται αυτό το πιάτο, ιδίως όμως κοντά στη Dijon. Το κουνέλι αλείφεται με μουστάρδα και ψήνεται στον φούρνο. Τα ζουμιά του, μαζί με επιπλέον μουστάρδα και κρεμ φρες, γίνονται μια πολύ νόστιμη σάλτσα.
Γλώσσα, μπακαλιάρος, καπόνι, σφυρίδα, συναγρίδα είναι μερικά μόνο από τα ψάρια που μπορούμε να δοκιμάσουμε σε αυτή τη συνταγή. Η μαραθόριζα και το πορτοκάλι θα κάνουν το ψάρι να μοσχοβολάει.
Ένα εύκολο, πεντανόστιμο φαγητό για το καθημερινό τραπέζι, φτιαγμένο με υλικά που έχουμε πάντα στο ντουλάπι και το ψυγείο. Κριθαράκι, ντομάτα, φέτα, και λίγο βασιλικό από τη γλάστρα για το άρωμα.