Τι πρωτότυπη ιδέα! Η σεφ τυλίγει τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα μυρωδικά σε αμπελόφυλλα και φτιάχνει ένα ρολό. Το ψήνει στον φούρνο, το κόβει, και το σερβίρει πάνω σε γαλοτύρι.
Φτιαγμένες από κόκκινες φακές, αυτές οι πένες έχουν ξεχωριστή νοστιμιά, που συνδυάζεται ιδανικά με τις αγκινάρες. Ο βασιλικός χαρίζει άρωμα και τα ντοματίνια χυμούς και ωραίο χρώμα.
Οι Καυκάσιοι το κεφίρ το θεωρούν ελιξίριο ζωής. Σ’ αυτό το νόστιμο και δυναμωτικό smoothie, που είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει κανείς τη μέρα, συνδυάζεται με μπανάνα, αχλάδι και φουντούκια.