Ιδανική για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού αυτή η πρωτότυπη «σταφυλάδα». Αντί για λουίζα, μπορούμε να βάλουμε δυόσμο και αντί για λάιμ, χυμό λεμονιού.
Υλικά
60 ml χυμός λάιμ
300 γρ. ρώγες από λευκό σταφύλι, χωρίς κουκούτσι
6 φρέσκα ή αποξηραμένα φύλλα λουίζας
14 παγάκια
Διαδικασία
Για να ετοιμάσουμε τη σταφυλάδα, ρίχνουμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη και χτυπάμε για 2 λεπτά, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές, πυκνό μείγμα.
Για πιο βελούδινη και λεπτή υφή, το περνάμε από σουρωτήρι.
Σερβίρουμε αμέσως (προτού αρχίσει η αλκοολική ζύμωση).