Η νόστιμη προσθήκη της φρέσκιας μυζήθρας δεν είναι μονόδρομος σε αυτή τη σαλάτα. Μπορούμε να βάλουμε φέτα, ξινοτύρι, ακόμα και κυβάκια γραβιέρας ή χαλούμι σαγανάκι κ.ά.
Αυτές οι λιτές κι απέριττες καραβίδες, με το νοστιμότατο ζουμάκι, είναι εκλεκτός μεζές. Αν θέλετε, μπορείτε να τις πασπαλίσετε με λίγο τρίμμα αυγοτάραχου, για ακόμα μεγαλύτερη θαλασσινή ένταση.
Ψωμωμένος μπακαλιάρος με τραγανή κρούστα και αψιά σκορδαλιά. Συνδυασμός διαχρονικός και ακαταμάχητος, συνδυασμένος με το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, αλλά και μεζές περιωπής για κάθε εποχή του χρόνου.