Ένα περίτεχνο κέικ με κόκκινα φρούτα, με την τεχνική του σουφλέ -η κρέμα ζαχαροπλαστικής και η αφράτη μαρέγκα του δίνουν όγκο και απίθανη νοστιμιά- πάνω σε μια τάρτα σαμπλέ, θρυπτή και αφράτη.
Το αβοκάντο λειτουργεί σαν ένα επιπλέον βούτυρο χάρη στα πλούσια λιπαρά του, δίνει σώμα και πλούσια υφή σε αυτό το απλό και γευστικό κέικ. Η παρασκευή του είναι πανεύκολη και γίνεται απλά με καλό χτύπημα των υλικών στον πολυκόφτη μας, ο οποίος πρέπει να είναι μεγάλος για να χωρέσουν τα υλικά.
Το απόλυτο σιροπιαστό γλυκό με σιμιγδάλι και επικάλυψη σοκολάτας, αυτό το σάμαλι με γάλα καρύδας, ιδανικό για όσους νηστεύουν, για όσους ακολουθούν vegan διατροφή ή έχουν vegan φίλους ή για όσους απλώς θέλουν ένα απολαυστικό διάλειµµα µέσα στη µέρα.