Κείμενο: Γαστρονόμος
Φωτογραφία: Κατερίνα Καμπίτη
Ολα τα τηγανητά λαχανικά, όπως πατάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια κ.ά., πανιάζουν έπειτα από λίγες ώρες και είναι αδύνατον να σερβιριστούν ξανά αξιοπρεπώς. Τα φυλάμε στο ψυγείο και, όταν χρειαστεί, τα βγάζουμε, τα ψιλοκόβουμε και τα σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο, μέχρι να γίνουν λίγο πιο τραγανά. Τότε τα προσθέτουμε σε μείγμα αυγών για ομελέτα ή στραπατσάδα, εμπλουτίζοντας αφάνταστα τη νοστιμιά της.