Κείμενο: Γιάννης Αδειλίνης
Φωτογραφία: Νέαρχος Παναγιώτου - Βίντεο Στέλιος Στεφάνου
Ο «Γ» στην τυφλή γευσιγνωσία για τα ποτά αξιολόγησε δεκάδες ετικέτες: κυπριακά gin στα αποστάγματα, λευκά κρασιά από γηγενείς ποικιλίες (Ξυνιστέρι, Πρωμάρα, Βασίλισσα) που έχουν περάσει από βαρέλι, ροζέ κρασιά επίσης από γηγενείς ποικιλίες (Μαραθεύτικο, Μαύρο, Γιαννούδι) και ερυθρά κρασιά αποκλειστικά από Μαραθεύτικο 3-5 χρόνων.
Η επιλογή των προϊόντων των παραγωγών γίνεται μετά από επανειλημμένες δοκιμές, επιτόπια ρεπορτάζ και τυφλές γευσιγνωσίες από την έμπειρη ομάδα μας που αποτελείται από δημοσιογράφους, σεφ, σομελιέ, ειδικούς επιστήμονες και ερευνητές.