Τα αυγά σκραμπλ με αβοκάντο και μπέικον είναι μια νόστιμη και θρεπτική συνταγή που συνδυάζει την κρεμώδη υφή του αβοκάντο με την απολαυστική γεύση του μπέικον.
Υλικά
10 αυγά
100 ml κρέμα γάλακτος
1 μεγάλο αβοκάντο, σε φέτες
10 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία
Για να ετοιμάσουμε τα αυγά σκραμπλ με αβοκάντο και μπέικον σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με σύρμα τα αυγά με την κρέμα γάλακτος.
Προσθέτουμε το αβοκάντο.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά, μέχρι να αρχίσει να γίνεται τραγανό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε το μείγμα αυγών και ανακατεύουμε αργά, αλλά συνεχώς, με μια σπάτουλα μέχρι να αρχίσουν τα αυγά να στερεοποιούνται, αλλά να μη στεγνώσουν.
Αποσύρουμε όσο τα αυγά είναι ακόμη ζουμερά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.