Κείμενο: Μαρία Αργύρη
Φωτογραφία: Πέτρος Αδριανόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΕίναι έτοιμο σε 5 λεπτά!
Υλικά
1 μπανάνα πολύ ώριμη
1 αβοκάντο πολύ ώριμο
1 κουτ. σούπας κακάο
1 κουτ. σούπας φιστίκια πράσινα, ανάλατα, ψιλοκομμένα
Διαδικασία
Χτυπάμε στο μπλέντερ την μπανάνα, το αβοκάντο και το κακάο. Όταν ομογενοποιηθούν, μοιράζουμε σε μικρά βαζάκια. Ρίχνουμε από πάνω λίγο φιστίκι και βάζουμε τις κρέμες στο ψυγείο.
Μυστικό: Μπορούμε να πασπαλίσουμε την κρέμα με άλλον ξηρό καρπό της αρεσκείας μας.