ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Η Βαμβακάδα με τη νέα της ετικέτα, δίπλα σε μια παλαιωμένη του 2007

Βραβεία Ποιότητας 2017 Ποτό (ερυθρό κρασί)

Η απόφαση του Κώστα Τσιάκκα να επενδύσει στο αμπέλι αποδείχθηκε σωστή και το οινοποιείο του στο Πελένδρι είναι σήμερα ένα από τα πλέον εξελίξιμα περιφερειακά οινοποιεία.
Η Μωροκανέλλα Άης Αμπέλης

Βραβεία Ποιότητας 2017 Ποτό (λευκό κρασί)

Ο ιδιοκτήτης του οινοποιείου Άης Αμπέλης, Γιώργος Τρυπάτσας πίστεψε στις δυνατότητες της Μωροκανέλλας που είχε σχεδόν εγκαταλειφθεί. Την ξαναφύτεψε πειραματικά, δημιούργησε νέους αμπελώνες με πολλή δουλειά και την επανέφερε στο προσκήνιο, πρώτος σε εμπορική κλίμακα.
Αιγινό γάλα, πυτιά, αλάτι και δυόσμος είναι τα συστατικά για το χαλλούμι Κατσουρά

Βραβεία Ποιότητας 2017 Χαλλούμι

Το χαλλούμι Κατσουράς ξεχώρισε με οργανοληπτικά κριτήρια μεταξύ δέκα αιγοπρόβειων χαλλουμιών από μικρές βιοτεχνίες του νησιού.
Η παραγωγική διαδικασία χαλλουμιού στο υπερσύχρονο εργοστάσιο στη Λινόπετρα

Βραβεία Ποιότητας 2017 Εξαγωγές

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης δημιουργήθηκε με την συνένωση των δύο μεγαλύτερων γαλακτοβιομηχανιών της Κύπρου, τα Γαλακτοκομεία Χαραλαμπίδης και την Κρίστης Dairies ΛΤΔ.
Το βραβευμένο για την καινοτομία του παγωτό

Βραβεία Ποιότητας 2017 Καινοτομία

Η γλυκιά ιστορία του Παναγιώτη Χριστοφόρου και του Παναγιώτη Παπαφιλίππου αρχίζει από το 1965 με το ζαχαροπλαστείο «Πατισερί Παναγιώτης».
Οι αδερφές Νίκη και Γεωργία Καυκαλιά

Βραβεία Ποιότητας 2017 Παραδοσιακό προϊόν

«Επιμένουμε να παράγουμε τα αλλαντικά μας με τον παραδοσιακό τρόπο, με τη διαδικασία που γινόταν από παλιά, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Για εμάς το πιο σημαντικό για τη συντήρησή τους είναι ο φυσικός τρόπος»
Ο Αγρός με τα χαρακτηριστικά δίπατα σπίτια του

Βραβεία Ποιότητας 2017 Τιμητικό

Φέτος, απονεμήθηκε στην κοινότητα Αγρού της επαρχίας Λεμεσού, διότι προωθεί συνέργειες μεταξύ του πρωτογενούς και του τριτογενούς τομέα: παραγωγών, μεταποιητών και επαγγελματιών της εστίασης, που προαγάγουν τον γαστρονομικό πολιτισμό.
Την μπίρα ΚΕΟ τη βρίσκουμε σε όλα τα παντοπωλεία και τις υπεραγορές

Βραβεία Ποιότητας 2017 Ευρεία Κατανάλωση

Η μπίρα ΚΕΟ συστάσεις δεν χρειάζεται. Βρίσκεται στα κυπριακά σπίτια από το 1951, σχεδιασμένη από Τσέχους ζυθοποιούς που έλαβαν υπόψη τις ειδικές κλιματολογικές συνθήκες του νησιού.
Οι συσκευασίες των βιολογικών προϊόντων της αγία Σκέπη bio

Βραβεία Ποιότητας 2017 Ετικέτα & Συσκευασία

Η Αγία Σκέπη από το 2011, προς αναζήτηση μιας δημιουργικής και θεραπευτικής απασχόλησης για τα μέλη της, παράγει και εμπορεύεται φρέσκα, βιολογικά λαχανικά, βιολογικό ψωμί και αβγά. Στην αγορά διαθέτει και πρακτικές συσκευασίες με την επωνυμία αγια Σκέπη bio.
Εξοχική ταβέρνα που θυμίζει ασπρόμαυρες ταινίες, με αυθεντική κυπριακή κουζίνα και μερακλή μάγειρα

Βραβεία Ποιότητας 2017 Εστιατόριο

Η «Μαγεία Λαζανιά» στεγάζεται σ’ ένα πετρόκτιστο κτήριο με αυλή και κληματαριά που για χρόνια ήταν το σχολείο του χωριού Λαζανιάς.
Ο Dominique Micheletto σε ένα ύψωμα της Μοσφιλωτής, όπου «ξεχειμωνιάζουν» μερικές κυψέλες του.

Βραβεία Ποιότητας 2017 Εξαιρετική ποιότητα

Ο Dominique Micheletto βρέθηκε από τύχη, αλλά και από έρωτα με τη γυναίκα του, στην Κύπρο. Από μικρός είχε μεγάλη έλξη στις μέλισσες και στα 18 του ακολούθησε μαθήματα μελισσοκομίας
Το κοινό παρακολουθούσε με τα μάτια και τα αφτιά ορθάνοιχτα σε μια σπουδαία γιορτή.

Βραβεία στην Κύπρο της δημιουργίας

Οι ετοιμασίες για τον στολισμό και την οργάνωση της μεγάλης γιορτής για την κυπριακή γαστρονομία είχαν ξεκινήσει μέρες πριν. Στις τρεις εμβληματικές αίθουσες της Πύλης Αμμοχώστου τοποθετήθηκαν τα μεγάλα banner με το σήμα του «Γαστρονόμου», δίνοντας τον τόνο για την έναρξη της γιορτής των Κύπριων παραγωγών, που ξεκίνησε στις 8:30 μ.μ. της Τετάρτης, 13 Δεκεμβρίου 2017.
Η κριτική επιτροπή του Γαστρονόμου την ημέρα της γευσιγνωσίας στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου

Έρχεται η μεγάλη γιορτή των Κύπριων παραγωγών

Ο «Γαστρονόμος» με τα Βραβεία Ποιότητας 2017 επιβραβεύει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανθρώπους με τσαγανό, οικογενειακές επιχειρήσεις και εταιρείες που πατούν στην παράδοση και κοιτάζουν στο μέλλον.
Γεύσεις «Ποιότητας» στο περιστύλιο

Γεύσεις «Ποιότητας» στο περιστύλιο

Κάθε χρόνο, μετά την απονομή, προσφέρουμε στους καλεσμένους μας εκλεκτούς ελληνικούς μεζέδες που φτιάχνουν οι σεφ-συνεργάτες του «Γαστρονόμου».
Και οι 14 είναι υπεροχοι

Και οι 14 είναι υπεροχοι

Για δέκατη χρονιά η τελετή απονομής των Βραβείων Ποιότητας του «Γαστρονόμου» μάς γνώρισε τις προσπάθειες και τις επιτυχίες Ελλήνων παραγωγών ποιοτικών τροφίμων.
Bραβείο «Εύη Βουτσινά»

Bραβείο «Εύη Βουτσινά»

Στη λουκουμοποιία Συκουτρής όπου παράγεται ένα εξαιρετικό παραδοσιακό προϊόν. H κ. Συκουτρή έχει εργαστεί με πάθος για την ιστορική τεκμηρίωσή του λουκουμιού και ως εκ τούτου για τη διάσωσή του.
Βραβείο Καινοτομίας

Βραβείο Καινοτομίας

Στην εταιρεία «Three Cents» για τα φυσικά αναψυκτικά. Η εταιρεία ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια και σήμερα εξάγει το προϊόν της σε 23 χώρες χάρη στο πείσμα και την τόλμη των ιδιοκτητών.
Βραβείο Βιοκαλλιέργειας

Βραβείο Βιοκαλλιέργειας

Στον Κώστα Κρεμμύδα που γεμίζει κάθε εβδομάδα τα ψυγεία μας με ποιοτικά και νόστιμα φρούτα και λαχανικά.
Βραβείο Παραγωγής Ελαιολάδου

Βραβείο Παραγωγής Ελαιολάδου

Στην εταιρεία «Κύκλωπας» που μετά από εργαστηριακά τεστ και την τυφλή γευσιγνωσία ελαιολάδου, που πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του εργαστηρίου γευσιγνωσίας ελαιολάδου του ΤΕΙ Καλαμάτας, αναδείχθηκε νικητής με το σπαθί της.
Βραβείο Παραγωγής Τυροκομικών Προϊόντων

Βραβείο Παραγωγής Τυροκομικών Προϊόντων

Στα «Τυροκομικά Άνδρου Κρεβασάρα» για το βουτυράτο, με συμπυκνωμένη γεύση γάλακτος και μυρωμένο από τα αρωματικά βότανα, βολάκι τους που ενθουσίασε την επιτροπή γευσιγνωσίας του «Γαστρονόμου».
Βραβείο Παραγωγής Οσπρίων

Βραβείο Παραγωγής Οσπρίων

Στην εταιρεία «Άροσις» για τους γίγαντες ελέφαντες βιολογικής γεωργίας, προϊόντα Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης, και τα άλλα όσπριά της.
Βραβείο Προϊόντος Ευρείας Καταναλώσεως

Βραβείο Προϊόντος Ευρείας Καταναλώσεως

Στη μελισσοκομική εταιρεία «Αττική», γιατί συνεργάζονται με 2.000 Έλληνες μελισσοκόμους, συσκευάζουν 2.000 τόνους ετησίως και εξάγουν το 1/8 της παραγωγής τους σε 40 χώρες.
Βραβείο Εθνικής Τράπεζας - Ελληνική Γη

Βραβείο Εθνικής Τράπεζας - Ελληνική Γη

Στην εταιρεία «Petrou Nuts ΑΕ». Ένα ξεχωριστό βραβείο σε μια εταιρεία του ελληνικού αγροδιατροφικού τομέα, με κριτήριο την αξιοποίηση της τοπικής παραγωγής και τον συνδυασμό καινοτομίας και εξωστρέφειας.

Αφιερώματα