ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-20 από 489 που βρέθηκαν αναζητώντας Νένα Ισμυρνόγλου.

1. Κοτόπουλο στον φούρνο με ντομάτα, σκόρδο και θυμάρι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κοτόπουλο-στον-φούρνο-με-ντομάτα-σκόρδο-και-θυμάρι

Ψήνουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει... Οι ντομάτες στο πιάτο μας θα δροσίσουν κάθε μπουκιά....

2. Γιαχνί με κολοκυθανθούς και χόρτα

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/γιαχνί-με-κολοκυθανθούς-και-χόρτα

Προσθέτουμε το επιπλέον ελαιόλαδο και αποσύρουμε. Συνοδεύουμε με γαύρο μαρινάτο....

3. Ταλιατέλες με πιπεριές Φλωρίνης και κρασοτύρι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/ταλιατέλες-με-πιπεριές-φλωρίνης-και-κρασοτύρι

Το πικάντικο κρασοτύρι θα δώσει χαρακτήρα στη μακαρονάδα ενώ οι πιπεριές και το αβοκάντο κρατούν την ισορροπία στη γεύση....

4. Μελιτζάνες με ρεβίθια και σάλτσα ταχινιού από τον Λίβανο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/μελιτζάνες-με-ρεβίθια-και-σάλτσα-ταχινιού-από-τον-λίβανο

Βασικά υλικά της λιβανέζικης κουζίνας, όπως τα ρεβίθια και το ταχίνι, συνδυάζονται σε αυτό το φαγητό. Προσθήκη της σεφ ο φρέσκος βασιλικός, που, αν δεν έχουμε ή δεν βρούμε, αντικαθιστούμε με μαϊντανό....

5. Ριζότο με κολοκυθάκια

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/3-ριζότο-με-κολοκυθάκια

Ριζότο με το λαχανικό του μήνα, που δεν είναι άλλο από το καταπράσινο κολοκυθάκι...

6. Κόκορας κοκκινιστός με δυόσμο και καρύδια από τη Θεσσαλία

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κόκορας-κοκκινιστός-με-δυόσμο-και-καρύδια-από-τη-θεσσαλία

Οι Γάλλοι υπερηφανεύονται για τον «coq au vin», τον κρασάτο κόκορά τους, αλλά ο θεσσαλικός κόκορας, με φρέσκια ντομάτα, δυόσμο, καρύδια και τη σπιρτάδα του τσίπουρου, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη διάσημη γαλλική συνταγή....

7. Λαβράκι στα αμπελόφυλλα

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/λαβράκι-στα-αμπελόφυλλα

Πόση νοστιμιά μπορεί να χωρέσει σε ένα ταψί; Το αμπελόφυλλο δίνει ένα ξεχωριστό άρωμα στο ψάρι και εντείνει τη φίνα γεύση του....

8. Μπιφτέκια γεμιστά με λαχανικά

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/μπιφτέκια-γεμιστά-με-λαχανικά

Μοσχαρίσια μπιφτέκια με τα λαχανικά της εποχής....

9. Ημι-στραπατσάδα με φέτα, πιπεριές Φλωρίνης και μαυροκούκι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/εύκολα-γρήγορα/ημι-στραπατσάδα-με-φέτα-πιπεριές-φλωρίνης-και-μαυροκούκι

Τα μισά αυγά τα κάνουμε στραπατσάδα και τα υπόλοιπα τα κάνουμε μάτια στο ίδιο τηγάνι, για να έχουμε στο τέλος ρευστό κρόκο σαν σάλτσα στο φαγητό μας....

10. Γαύρος φουρνιστός με ζεστή πατατοσαλάτα

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/1-γαύρος-φουρνιστός-με-ζεστή-πατατοσαλάτα

Ψήνουμε το ψάρι για 12' στο φούρνο και συνοδεύουμε με μια όξινη πατατοσαλάτα και μια Ρετσίνα στο ποτήρι μας....

11. Ανοιξιάτικη τηγανιά με γαύρο, κρεμμυδάκι και θυμάρι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/ανοιξιάτικη-τηγανιά-με-γαύρο-κρεμμυδάκι-και-θυμάρι

Ουζάτη τηγανιά με κρεμμυδάκια και φρέσκο θυμάρι....

12. «Αραµπιάτα» µε φέτα και µπούκοβο

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/1-αραµπιάτα-µε-φέτα-και-µπούκοβο

«Αραμπιάτα» στα ιταλικά σημαίνει θυμωμένος... πιάτο που «ανάβει» τα αίματα λοιπόν!...

13. Μοσχάρι φρικασέ δεμένο με... αβοκαντολέμονο!

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/μοσχάρι-φρικασέ-δεμένο-με-αβοκαντολέμονο

Να ένας πρωτότυπος τρόπος να αντικαταστήσουμε το αυγό στο αυγολέμονο, δίνοντας παράλληλα βουτυράτη υφή και μια ιδιαίτερη γευστική χροιά στο φαγητό....

14. Κοτόπουλο φιλέτο ψημένο σαν πίτσα!

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κοτόπουλο-φιλέτο-ψημένο-σαν-πίτσα

Η ιδέα της σεφ είναι απλή και συναρπαστική...

15. Μακαρόνια ογκρατέν με λαχανικά και light τυριά

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/light-healthy/μακαρόνια-ογκρατέν-με-λαχανικά-και-light-τυριά

Η ελαφριά εκδοχή του αγαπημένου μας πιάτου με γραβιέρα, ανθότυρο και 420 θερμίδες / μερίδα...

16. Αρακάς με φρέσκα κρεμμυδάκια και ντοματίνια

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/αρακάς-με-φρέσκα-κρεμμυδάκια-και-ντοματίνια

Με μαραθόριζα, λίγο μπούκοβο και λίγο μέλι, το κλασικό λαδερό μεταμορφώνεται σε ένα μεσογειακό πιάτο...

17. Τα μυστικά της κλασικής σάλτσας κιμά

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/γαστρονομία/συμβουλές/τα-μυστικά-της-κλασικής-σάλτσας-κιμά

Eπιλέγουµε κοµµάτια µετρίως λιπαρά ή να κάνουµε αναµείξεις, ώστε να πετύχουµε καλή αναλογία ψαχνού και λίπους....

18. Γίγαντες φρικασέ με μυρωδικά

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/γίγαντες-φρικασέ-με-μυρωδικά

Δροσερό, ανοιξιάτικο και μυρωδάτο πιάτο....

19. Ντολμαδάκια στον φούρνο με ανοιξιάτικα τυριά και μυρωδικά

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/ντολμαδάκια-στον-φούρνο-με-ανοιξιάτικα-τυριά-και-μυρωδικά

Τι πρωτότυπος μεζές!...

20. Μαραθόσουπα με ξινοτύρι

https://gastronomos.kathimerini.com.cy/gr/συνταγές/εύκολα-γρήγορα/μαραθόσουπα-με-ξινοτύρι

Η πιο δροσερή και εύγευστη σούπα της άνοιξης...