Από τον Ξαβιέ Μισαηλίδη, bartender του Holy Spirit.
Υλικά
- 30 ml ουίσκι bourbon
- 20 ml χυμός λεμονιού
- 20 ml σιρόπι βανίλια
- 30 ml φρέσκος πουρές ανανά περίπου
- 10 ml μπίτερς δαμάσκηνο
- 5 ρώγες σταφυλιού, πολτοποιημένες + 3 ακόμη για το γαρνίρισμα
- λίγα φύλλα δυόσμου, για το γαρνίρισμα
- 1 φλούδα λεμονιού, για το γαρνίρισμα
Διαδικασία
Ρίχνουμε στο σέικερ το ουίσκι, το χυμό λεμονιού, το σιρόπι βανίλια, τον πουρέ ανανά και τα μπίτερς και χτυπάμε πολύ καλά. Βάζουμε σε ένα ποτήρι το πολτοποιημένο σταφύλι, προσθέτουμε πάγο και το περιεχόμενο του σέικερ. Ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε με το δυόσμο, τη φλούδα λεμονιού και τις 3 ρώγες σταφυλιού.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net