Φωτογραφία: Σοφία Παπαστράτη
Αποθήκευση για αργότεραAperitivo χωρίς spritz δεν γίνεται. Εδώ μια κλασική συνταγή για να έχουμε στο ρεπερτόριό μας και να φτιάχνουμε όλο το καλοκαίρι.
Δημήτρης Κιάκος
Υλικά
50 ml βερμούτ
100 ml προσέκο
30 ml σόδα
1 πράσινη ελιά για γαρνίρισμα
Διαδικασία
Για τα φτιάξουμε το spritz, σε ένα παγωμένο ποτήρι προσθέτουμε πάγο, βερμούτ, προσέκο και στο τέλος τη σόδα.
Ανακατεύουμε ελαφρά και γαρνίρουμε με μια πράσινη ελιά.