Ο ελληνοϊταλός Μάριο Μπάσο του Barreldier, ετοιμάζει το εμβληματικό του κοκτέιλ.
Υλικά
- 40 ml ρούμι λευκό
- 20 ml λικέρ κεράσι
- 30 ml φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
- 25 ml φρέσκος χυμός μοσχολέμονου
- 20 ml σιρόπι βανίλιας
- φύλλα δυόσμου, για το γαρνίρισμα
- 1 φέτα πορτοκαλιού, για το γαρνίρισμα
- μερικά βύσσινα γλυκό του κουταλιού, για το γαρνίρισμα
Διαδικασία
Σε ένα σέικερ βάζουμε το ρούμι, το λικέρ κεράσι, τους χυμούς πορτοκαλιού και μοσχολέμονου και το σιρόπι βανίλιας. Ανακινούμε πολύ καλά για μερικά δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε πάγο σε ένα ποτήρι και σουρώνουμε μέσα το κοκτέιλ. Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου, τη φέτα πορτοκαλιού και τα βύσσινα.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net