Με άρωμα από αχλάδι και χρώμα μπλε, σαν της θάλασσας.
Υλικά
- 20 ml ξηρό βερμούτ
- 15 ml απόσταγμα αχλαδιού*
- 5 ml μπλε κουρακάο
- 20 ml τζιν
Διαδικασία
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ με μεγάλα παγάκια και σερβίρουμε σε μεγάλο ποτήρι του κοκτέιλ.
Συμβουλές
* Απόσταγμα αχλαδιού θα βρούμε σε μεγάλες κάβες. Είτε με φυλακισμένο αχλάδι στο μπουκάλι είτε σκέτο απόσταγμα, χωρίς το φρούτο.
Αν δεν έχουμε δοσομετρητή ή μεζούρα, υπολογίζουμε ότι 1 κουτ. σούπας είναι περίπου 15 ml.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net