Κείμενο: Μαρία Αργύρη
Φωτογραφία: Πέτρος Αδριανόπουλος
Αποθήκευση για αργότεραΥλικά
1 μπανάνα ώριμη
400 - 500 γρ. γάλα σοκολατούχο
2 μπάλες παγωτό σοκολάτα
4 μπισκότα τύπου πτι-μπερ
παγάκια, για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Ξεφλουδίζουμε την μπανάνα, την κόβουμε σε 2 - 3 κομμάτια και τη βάζουμε στο μπλέντερ. Ρίχνουμε το γάλα και το παγωτό. Προσθέτουμε 2 από τα μπισκότα και πολτοποιούμε. Μοιράζουμε το μείγμα σε μεγάλα, ψηλά ποτήρια. Προσθέτουμε παγάκια και γαρνίρουμε με τα άλλα 2 μπισκότα σπασμένα.
Μυστικό: Φτιάχνουμε το ρόφημα όταν είναι να σερβίρουμε, για να μην νερουλιάσει