Κείμενο: Γαστρονόμος
«Qĭng màn yòng, από την Κίνα!»
Ποιο είναι το μυστικό της πιο μεγάλης κουζίνας της Ασίας; Το γρήγορο μαγείρεμα!
Τα λεπτοκομμένα υλικά ψήνονται ελάχιστα, όσο χρειάζεται για να γίνουν, διατηρώντας τη γεύση τους ατόφια και τη θρεπτική τους αξία ακέραια. Κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, ψάρια και θαλασσινά, και όλων των ειδών τα λαχανικά, υλικά προσιτά, σε περισσότερους από 80 ευφάνταστους συνδυασμούς για το καθημερινό τραπέζι. Stir fries, τηγανητό ρύζι, won-tons, μοσχάρι σιτσουάν, γλυκόξινα, πάπιες, noodles, όλες οι διάσημες σούπες, αλλά και απίθανες συνταγές με αυγά που θα μας εκπλήξουν.
Στο 8ο βιβλίο της σειράς «Κουζίνες του Κόσμου» υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της πιο εύκολης και φίνας κουζίνας που μαγειρέψαμε ποτέ!
Πάρτε μια γεύση από τα πιάτα της κινεζικής κουζίνας.