Κείμενο: Γαστρονόμος
«Buen apetito, από την Ισπανία!»
Το ξέρατε ότι οι Ισπανοί απογειώνουν τους κεφτέδες με λίγη κανέλα; Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε! Αυτή μαζί με άλλες 100 συνταγές από όλη τη χώρα ανθολογούνται σε ένα βιβλίο που θα πλουτίσει το καθημερινό και το γιορτινό μας τραπέζι. Θα βρούμε όλες τις διάσημες συνταγές για τάπας, παέγια, τορτίγιες, πικάντικα μαγειρευτά, πιάτα με μπακαλιάρο και θαλασσινά, αλλά και διάσημα ισπανικά γλυκά όπως η κρέμα καταλάνα και τα τσούρος με σοκολάτα.
Το τρίτο βιβλίο της σειράς αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ