Κείμενο: Γαστρονόμος
«Itadakimasu, από την Ιαπωνία!»
Ιαπωνική κουζίνα δεν είναι μόνο το σούσι! Στο 9ο βιβλίο της σειράς μαθαίνουμε τα μυστικά της πιο comfort κουζίνας της Απω Ανατολής. Εξαιρετικές σούπες-γεύματα, πιτάκια, noodles, γρήγορες λιχουδιές για να συνοδεύσουμε το ρύζι, αλλά και δεκάδες τρόποι να φτιάξουμε αέρινα, τραγανά τηγανητά. Λαχανικά, θαλασσινά, κρεατικά, πουλερικά απογειώνονται με τα ιδιαίτερα ιαπωνικά αρτύματα που πλέον βρίσκουμε και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ. Επίσης, το σούσι γίνεται παιχνιδάκι: βήμα-βήμα απλές συνταγές που μπορούμε όλοι να φτιάξουμε στο σπίτι.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή!