Υλικά
3 φέτες πεπόνι (περίπου 150 γρ. η καθεμία)
1 ώριμο αβοκάντο, καθαρισμένο, κομμένο σε κύβους
300 ml γάλα φρέσκο
70 γρ. καρυδόψιχα, τριμμένη στον πολυκόφτη μέχρι να γίνει σαν σκόνη
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1/4 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
1/4 κουτ. γλυκού φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
Διαδικασία
Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό.