Αξεπέραστος συνδυασμός και μια πρωτότυπη συνταγή με φακές. Τα σέσκουλα, εκτός από ιδανικός συνοδός της φακής, τρώγονται και μόνα τους ή ως ένα άριστο συνοδευτικό ψητών κρεατικών.
Λιγότερες πατάτες, περισσότερα κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πιπεριές, ντομάτες, καθόλου νερό και μια μυρωδάτη ντοματοσάλτσα για το πιο νόστιμο, μελωμένο και πιο ελαφρύ μπριάμ της εποχής.
Τι πρωτότυπη ιδέα! Η σεφ τυλίγει τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα μυρωδικά σε αμπελόφυλλα και φτιάχνει ένα ρολό. Το ψήνει στον φούρνο, το κόβει, και το σερβίρει πάνω σε γαλοτύρι.