Κείμενο: Tina Webb
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190° C στη λειτουργία του αέρα και λαδώνουμε ένα μικρό πυρέξ. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά 40 ml ελαιόλαδο και σοτάρουμε 2 φλιτζ. τσαγιού μαρουλοσαλάτα που μας περίσσεψε μαζί με 50 γρ. αρακά βρασμένο (αν μας έχει μείνει από άλλα μαγειρέματα) για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά, και τα αδειάζουμε στο ταψί. Σε ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα 5 αυγά με λίγο αλατοπίπερο, έως ότου αφρατέψουν και τα ρίχνουμε στο ταψί με τα λαχανικά. Σκορπίζουμε 100 γρ. θρυμματισμένη φέτα της αρεσκείας μας και ψήνουμε για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να σφίξει το μείγμα και να ροδίσει στην επιφάνεια.