Κείμενο: Χριστίνα Τζιάλλα
Φωτογραφία: Κλαίρη Μουσταφέλλου
Με το που βγάζουμε τα υλικά από το τηγάνι ή την κατσαρόλα, πρέπει οπωσδήποτε να τα αφήσουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, για να απομακρύνουμε το περιττό λάδι.
Φροντίζουμε να τα απλώνουμε σε μονή στρώση και όχι το ένα πάνω στο άλλο, για να μην πανιάσουν και χαλάσει η κρούστα τους.
Καλό είναι, επίσης, να τα «ταμπονάρουμε» ελαφρώς και από την πάνω πλευρά με απορροφητικό χαρτί, για να φύγει το περιττό λάδι από την επιφάνειά τους.