Υλικά
- 5 ποτήρια γάλα πλήρες
- ½ ποτήρι αλεύρι
- ½ ποτήρι σιμιγδάλι χονδρό Melissa
- 3 κ.σ. δυόσμο
- 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι
- αλάτι – πιπέρι
- ½ ποτήρι χυλοπίτες Melissa
- ½ ποτήρι ρύζι γλασσέ
- 1/3 ποτήρι λάδι
- 3 αυγά χτυπημένα
Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το αλεύρι και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να γίνει κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Αλείφουμε με λάδι ένα ταψί, προσθέτουμε το μίγμα και ψήνουμε 180° C, για 45 περίπου λεπτά. Σερβίρεται κρύα.