Υλικά
- 750ml γάλα
- 100ml ελαιόλαδο
- 1 ½ φλιτζ. θρυμματισμένη φέτα
- 1 φλιτζ. τυρί κρέμα
- 200γρ ρεγγάτο
- 1 φλιτζ σιμιγδάλι ψιλό Melissa
- 3 αυγά χτυπημένα
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κ.σ. δυόσμο
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.γ. ρίγανη
Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και προσθέτουμε το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε σιγά-σιγά τα υπόλοιπα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε τα αυγά και αδειάζουμε το μίγμα σε ένα λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180° C, για 45 περίπου λεπτά.