Υλικά
- 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι ψιλό Melissa
- 4 φλιτζάνια νερό
- 1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκάλι
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 1 ξύλο κανέλας
- 1 βανίλια
- κανέλα για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το σιμιγδάλι και τα βράζουμε για 5-6 λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε το σιμιγδάλι και όταν πήξει αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε σε μπολάκια και πασπαλίζουμε με κανέλα.