Υλικά
- 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χονδρό Melissa
- 1/2 φλιτζάνι καρότο τριμμένο
- 1/2 φλιτζάνι αρακά βρασμένο
- 1/2 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβα
- 1/3 κουταλιάς γλυκού τζίντζερ σκόνη
- 1/3 κουταλιάς γλυκού πάπρικα γλυκιά
- 1/3 κουταλιάς γλυκού κουρκουμά
- 1 κουταλιά γλυκού κύμινο
- 2 κουταλιές γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 κουταλίες σούπας σουσάμι για το ψήσιμο
- 1 φλιτζάνι νερό
Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το νερό μαζί με το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε ρίχνοντας όλα τα υλικά μαζί. Λαδώνουμε τη φόρμα μας, ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε στους 190° C για 40-45 λεπτά. Το βγάζουμε από τη φόρμα και σερβίρουμε.