Υλικά
- 30 ml «Φί»
- 30 ml dry Gin
- 20 ml χυμό ρόδι
- 1 κουταλιά σούπας χυμό πορτοκάλι
- φύλλα αρμπαρόριζας ξύσμα πορτοκαλιού
- ½ κ. γλ. μαύρη ζάχαρη
Διαδικασία
Αρχίστε τρίβοντας τα φύλλα αρμπαρόριζας, τη ζάχαρη και το ξύσμα σε ένα γουδί. Γεμίστε το cocktail shaker με πάγο μέχρι τα 2/3 . Ρίξτε μέσα στο shaker τον πολτό από το γουδί, το Φί, το gin, το χυμό ρόδι και χυμό πορτοκάλι. Χτυπήστε πολύ δυνατά, ώστε να ενωθούν τα συστατικά. Σουρώστε και σερβίρετε. Γαρνίρετε με cranberries και ένα φύλλο αρμπαρόριζας.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net