Μια καλοκαιρινή παραλλαγή της Μαργαρίτας που συνδυάζει άψογα τεκίλα με μαστίχα.
Υλικά
- 40 ml λευκή τεκίλα
- 20 ml λικέρ μαστίχα
- 10 ml χυμός λάιμ, φρεσκοστυμμένος
- 1 φέτα λάιμ, για το γαρνίρισμα
Διαδικασία
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ με πάγο και σουρώνουμε σε ποτήρι που έχουμε γεμίσει με τριμμένο πάγο. Γαρνίρουμε, αν θέλουμε, με μια φέτα λάιμ.
Συμβουλές: Αν δεν έχουμε δοσομετρητή ή μεζούρα, υπολογίζουμε ότι 1 κουτ. σούπας είναι περίπου 15 ml.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net