Θήρα on the rocks
Υλικά
- 1/2 λάιμ, κομμένο στα τέσσερα
- 4 - 5 φύλλα δυόσμου
- 2 κουτ. σούπας σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε λιώνοντας ζάχαρη σε ζεστό νερό, σε αναλογία 1:1)
- 120 ml Vinsanto (όχι παλαιωμένο)
- παγωμένη σόδα
Διαδικασία
Βάζουμε τα κομμάτια του λάιμ, μαζί με το δυόσμο και το σιρόπι ζάχαρης, σε ένα μεγάλο και φαρδύ ποτήρι και τα λιώνουμε πιέζοντάς τα με ένα γουδοχέρι ή κουτάλι. Προσθέτουμε το Vinsanto και άφθονο πάγο. Ανακατεύουμε και απογεμίζουμε το ποτήρι με παγωμένη σόδα.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net