Φωτογραφία: Χριστίνα Γεωργιάδου
Αποθήκευση για αργότεραΗ συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία το μακρινό 1919.
Γιάννης και Κώστας Αλαμπάνος
Υλικά
30 ml τζιν
30 ml Campari
30 ml κόκκινο βερμούτ
1 λεπτή φέτα πορτοκαλιού
Διαδικασία
Για να φτιάξουμε το negroni, σε ένα σέικερ γεμάτο πάγο ρίχνουμε τα ποτά και αναδεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να κρυώσει το κοκτέιλ.
Σουρώνουμε σε χαμηλό ποτήρι με πάγο και γαρνίρουμε το negroni με τη φέτα πορτοκαλιού.