Φωτογραφία: Άσπα Κουλύρα
Αποθήκευση για αργότεραΈνα ανοιξιάτικο Negroni που μουλιάζει για 24 ώρες με ζουμερές φράουλες. Ιδανικό κοκτέιλ για καλωσόρισμα.
Πόπη Σεβαστού
Υλικά
300 ml τζιν
300 ml γλυκό βερμούτ
300 ml bitter
300 γρ. φράουλες (σε μεγάλα κομμάτια)
150 ml εμφιαλωμένο νερό
Μυστικά
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη τις φράουλες που έχουμε στραγγίξει. Μπορούμε να τις προσφέρουμε ως συνοδευτικό. Θα γίνουν ανάρπαστες!
Διαδικασία
Τοποθετούμε όλα τα υλικά, εκτός του νερού, σε μία κανατά και τα βάζουμε στο ψυγείο για ένα 24ωρο.
Στραγγίζουμε και συμπληρώνουμε το φιλτραρισμένο νερό.
Βάζουμε πάγο στο ποτήρι και σερβίρουμε το Negroni μας.