Από το Γιάννη Κοροβέση, bartender της Hytra.
Υλικά
- 50 ml μεσκάλ
- 20 ml πουρές μανταρίνι
- 15 ml σιρόπι αγαύης
- 10 ml χυμός λάιμ
- 15 ml Nardini (γλυκό βερμούτ με λικέρ ραβέντι)
Διαδικασία
Βάζουμε σε ένα σέικερ όλα τα υλικά και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Σε ένα χαμηλό ποτήρι βάζουμε έναν μεγάλο κύβο πάγου, σουρώνουμε το περιεχόμενο του σέικερ και σερβίρουμε το κοκτέιλ με μια αποξηραμένη φέτα πορτοκαλιού.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net