Υλικά
- 2 πορτοκάλια ακέρωτα
- 200 γρ. ζάχαρη σε κύβους
- 1 λίτρο κόκκινο κρασί Μπορντό
- 250 ml νερό βραστό
Διαδικασία
Στύβουμε τα πορτοκάλια και ρίχνουμε τον χυμό τους σε μια κατσαρόλα. Τρίβουμε τους κύβους ζάχαρης στις πορτοκαλόφλουδες ώστε να αρωματιστούν. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κρασί, το βραστό νερό και τους κύβους. Βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μόλις το ποτό πάρει βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net