Υλικά
- 60 ml Beefeater 24 τζιν
- 20 ml χυμός λεμονιού
- 15 ml σιρόπι ζάχαρης
- 1 κουταλιά μαρμελάδα πορτοκάλι
- 1 φακελάκι τσάι English breakfast
- Φλούδες πορτοκαλιού σε σχήμα «σπιρτόξυλου» για το γαρνίρισμα
Διαδικασία
Βάζουμε το φακελάκι του τσαγιού σε ένα φλιτζάνι, προσθέτουμε το τζιν και το αφήνουμε να εκχυλιστεί για 20 λεπτά. Βάζουμε στο σέικερ μεγάλα σκληρά παγάκια, προσθέτουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε καλά. Σερβίρουμε σε διάφανο φλιτζάνι τσαγιού ή σε ποτήρι του κοκτέιλ, γαρνίροντας με τις φλούδες πορτοκαλιού.
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net