Από τον Νίκο Μπάκουλη, bartender του A For Athens.
Υλικά
- 60 ml τζιν
- 15 ml βερμούτ ξηρό
- 30 ml τόνικ
- 1 φλούδα από λεμόνι ακέρωτο
- 1 φέτα πορτοκάλι αποξηραμένο, για γαρνίρισμα
- 1 λουλούδι βρώσιμο, για γαρνίρισμα
Διαδικασία
Βάζουμε σε ένα ποτήρι λίγο πάγο, προσθέτουμε το βερμούτ και τη φλούδα λεμονιού και αφήνουμε για λίγα λεπτά να παγώσει. Σε ένα ποτήρι του μαρτίνι βάζουμε πάγο και προσθέτουμε το τζιν. Γεμίζουμε το ποτήρι με τόνικ και γαρνίρουμε με τη φέτα πορτοκαλιού και το λουλούδι. Σε ένα σφηνάκι σουρώνουμε από τον πάγο το βερμούτ, προσθέτουμε τη φλούδα λεμονιού και σερβίρουμε δίπλα στο ποτήρι του μαρτίνι
Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net